Welkom bij

Er Was Eens

DSC_5663b
IMG_0160
IMG_0093
DSC07009 1
Snowwhite
20190310-DSC09849

Kinderdromen worden werkelijkheid!

Sneeuwwitje, Assepoester, Raponsje... Wie kent ze niet? Bij Er Was Eens boekt u deze karakters (en nog veel meer!) en haalt u een levensecht sprookje in huis!


Geloofwaardigheid, betrouwbaarheid, karakterintegriteit en kwaliteit staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Ons team bestaat uit kindervrienden met o.a. ervaring op het gebied van zang, dans, theater, modellenwerk, onderwijs en/of psychologie. Uw kind is bij ons zonder twijfel in goede handen, en zal zichzelf laten meevoeren in een wonderlijke sprookjeswereld waar de mogelijkheden eindeloos zijn!

De karakters die Er Was Eens biedt zijn zo realistisch mogelijk. Zij zijn dan ook gekleed in adembenemende kostuums. Al deze handgemaakte jurken zijn met de fijnste technieken gemaakt en zullen gegarandeerd zorgen voor "oohs" en "aahs" op uw feest!


Er Was Eens let op alle details: de kleding, de schoenen, de make-up, de haren, de oogkleur, maar ook de maniertjes en gewoontes die bij elk karakter verschillend zijn. Ons doel is om u en uw kind een onvergetelijke dag te bezorgen, waar nog lang over gepraat en gedroomd wordt!

Boek Uw Sprookje!

(KINDER)FEESTJES

Onze karakters maken ieder feest een magische en onvergetelijke gebeurtenis! Wanneer heeft u iets te vieren?

SHOWS

Complete shows met muziek, zang, dans, interactie en uw favoriete karakters? Niets is onmogelijk bij Er Was Eens!

EVENEMENTEN

Er Was Eens is graag te gast op uw evenement, en organiseert ze zelf ook graag! Kent u bv. ons Prinsessenbal al?

FOTOSHOOT

Laat onze ontmoeting op magische wijze vastleggen tijdens een Princess & Me fotoshoot!

Candice - Belle & Assepoester

"They were absolutely amazing and patient with the kids and always perfectly in character!! My daughter loved the storytime and learning how to wave and pose like a princess! They did a spectacular job interacting and entertaining the kids and Belle has an amazing voice as well!!! I would definitely recommend them!"

Naomi Smedeman-Ploegaert - Sneeuwkoningin en Winterprinses

"Wat was het geweldig 😍 Super bedankt om het feestje helemaal top te maken! Nikky was helemaal in de wolken dat -de Sneeuwzusjes- op haar feestje waren!"

Inge - Het Prinsessenbal

"Deze dames zijn zo ontzettend professioneel en betoverend! Ze doen hun werk met heel veel passie en dat merk je. De prinsessen van ‘Er Was Eens’ zijn onmisbaar op het feestje van een kleine prinses. En Het Prinsessenbal in één woord WAUW. Jullie leggen de lat telkens weer hoger en wat blinken jullie uit qua performance, zang en prachtige jurken! Ga zo door toppers, jullie maken veel prinsesjes blij!"

Reviews